Na juniorskom prvenstvu Beograda 12 medalja mladih takmičara Čelika

BEOGRAD/SMEDEREVO, 18. mart 2024 – U organizaciji PSK Pobeda, na terenima Konjarnika, održano je Juniorsko prvenstvo Beograda u orijentiringu, koje je ujedno bilo i drugo kolo lige Srbije u sprint orijentiringu. Na ovom takmičenju Čelik je bio drugi po uspešnosti, odmah iza organizatora i prošlogodišnjeg šampiona  beogradske Pobede.

Na trci je učestvovalo 182 takmičara iz 14 orijentiring klubova, a PSK Čelik, koji brani titulu vicešampiona iz prethodne sezone, nastupio je sa 33 takmičara. U takmičarskom delu, Čelik je  osvojio 12 medalja, od tri zlatne, četiri srebrne i pet bronzanih. Zlatne medalje osvojili su Ema Pavić, Nataša Stanisavljević i Branko Grujić, srebrne Ema Radosavljevi, Ilija Milutinović, Nataša Vasojević i Biljana Grujić, a bronzane Nina, Jovan Mirković, Saša Pavić, Aleksandra Jovanović i Dragan Tasić.

Posle dva kola lige u OSLS Pobeda  je prva sa 5789,73 boda, Čelik  drug sa 3559,64, a treća Jasenica sa 1998,76 bodova. Sledeće kolo OSLS održava se na terenima bloka 30 na Novom Beogradu, u subotu 30. marta.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!